Povești culinare la malul Mării Negre

La Hypnose Resort by the Sea suntem de părere că poți descoperi specificul unei locații printr-o simplă vizită în restaurantul acesteia și observând în meniu care sunt preparatele culinare reprezentative sau care se evidențiază în comparație cu restaurantele altor resorturi.

Nu doar influențele culinare crează imaginea de ansamblu ci și ospitalitatea angajaților, designul interior, atenția la detaliile localului.

Noi credem că toate aceste elemente sunt adevărații mesageri ai restaurantului nostru, indiferent că vorbim de mic dejun, prânz sau cină pe care facem tot posibilul să le transformăm în experiențe culinare desăvârșite, pe fiecare în parte.

Județul în care e amplasat resortul nostru, Constanța este și oraș port, așa că nu e de mirare că mâncarea tradițională din regiune are la bază peștele, iar preparatele de acest fel sunt la mare căutare atât pentru turiști cât și pentru localnici.

Iată câteva dintre preparatele noastre ce conțin pește, despre care - vă mărturisim că sunt în topul celor mai solicitate feluri de mâncare: Calcan la Plită sau Prăjit ( din Marea Neagră), Dorada Aurie sau la Tigaie, Lup de Mare, Biban în Crustă de Sare și o super varietate de fructe de mare: Midii în Sos de Vin, Creveți în Tigaie sau Tentacule de Caracatiță.

Piesa noastră de rezistență este Home Made Lasagna cu Rapane și toți cei care au comandat-o…au cerut și a doua porție.

Nu sunteți fani ai preparatelor pescărești? Soluția o avem tot noi, în meniu, de unde puteți alege sortimente de vită sau pui.

Prăjiturile toate sunt preparate de către noi la fel ca și pâinea cea de toate zilele și…pentru orice poftă.

Poftă bună vă dorim și așteptăm părerile voastre despre bucătăria noastră, de aici - Hypnose Resort by the Sea, din Vadu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian